Egy Domonkos lehetőség Fiataloknak...

A kőszegi Árpád-házi Szent Margit Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium bemutatkozása – továbbtanulási lehetőséget kereső végzős diákoknak. 

Kedves Plébános Atya!

Nagy Szilvia Andrea nővér vagyok, a kőszegi Árpád-házi Szent Margit Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium tanára.

Az idei beiskolázási időszakban a járványhelyzet egy elég sajátos szituáció elé állítja az oktatási intézményeket, így minket is. Nyílt napjainkat nem tudjuk a hagyományos módon megtartani, így gimnáziumunk bemutatására, népszerűsítésére új utakat kerestünk. Ebből a célból egy bemutatkozó videót és online lapozható kiadványt készítettünk.

Az előző évekhez hasonlóan az idén is szeretnénk a segítségét kérni abban, hogy lehetőségeihez mérten terjessze a kőszegi Árpád-házi Szent Margit Gimnáziumban való továbbtanulás lehetőségét.

Ezúton szeretném Önt tisztelettel megkérni, hogy amennyiben jónak látja, legyen kedves bemutatkozó anyagainkat népszerűsíteni a plébánia és a hívek közt működő elektronikus kommunikációs csatornákon (hírlevél, közösségi média, stb.)!

Bemutatkozó kisfilmünk megtekinthető az alábbi linken:

https://www.youtube.com/embed/vw4gMPhfYLY 


Online lapozható kiadványunk itt érhető el: 

https://my.flipbookpdf.net/4tC20

A felvételivel kapcsolatos bővebb információ iskolánk honlapján érhető el:

http://arpadhazi.hu/hu/gimnazium/felveteli-tajekoztato/

Segítségét előre is köszönjük!

Isten áldását kérve lelkipásztori munkájára:

Nagy Szilvia Andrea OP