Évközi 12. vasárnap - "B" év

A szentmisék tervezett rendje a Répcelaki Szent István Király Plébánián  2021. június 20.-tól

Covid-19 járványhelyzet frissítés: Már szabad szentmisére jönni bátran. A fertőtlenítés biztosított, a maszk viselése és a védőtávolság megtartása továbbra is kötelező.

06.20. ÉVKÖZI 12. vasárnap + Elsőáldozása a Vámoscsaládi Hittanosoknak!       

18.00 Szentivánfa* ELŐESTI: a tisztítóhelyen szenvedő lelkekért

8.00h Nick: + Édesapa 30.évf. és Hozzátartozói lelki üdvéért

9.30h Répcelak: Testvér gyógyulásáért   

11.00h Vámoscsalád: + Joachim és Karolina szülőkért és + Gyermekeikér

 

06.22. Kedd – Fischer Szent János püspök és Morus Szent Tamás vértanúk emléknapja

17.00h Csánig: „Pro populo” = a népért 24.  

18.00h Nick: A Plébánia jótevőiért hálából!

06.23. Szerda – köznap

18.00h Vámoscsalád: A Plébánia jótevőiért hálából!

06.24. Csütörtök KERESZTELŐ SZENT JÁNOS SZÜLETÉSÉNEK - FŐÜNNEPE.

18.00h Nick: „Pro populo” = a népért 25.  

06.25. Péntek köznap   

18.00h Répcelak: + Id. Nardai János férj és édesapáért 1.évf.

 

06.27. ÉVKÖZI 13. vasárnap + Keresztelő Szent János BÚCSÚ Uraiújfaluban!       

18.00 Vámoscsalád* ELŐESTI: + István édesapáért

8.00h Nick: + Horváth Lajosné szül.: Molnár Katalin édesanya és + Hozzátartozóiért

9.30h Répcelak: + Mária és Ferenc szülőkért és Jolán testvérért    

11.00h Szentivánfa* - Keresztelő Szent János templom búcsúja: A Plébániánk lelki megújulásáért!

- Szeretettel várjuk a gyerekeket 2020.06.28.-07.02. között (hétfőtől-péntekig) a Szent István király Gyereknapokra (SzIkGyen). J Ez Plébániánk hivatalos napközis hittantábora. Mindenféle bejelentésnek és a védelmi előírásnak megfelelően szerveztük meg. Ezért a helyszín most is, a Répcelaki templom és területe lesz. A tábor heti összköltsége, az étkezés miatt: 3000Ft/fő. Jelentkezési lapok csak a vasárnapi szentmisék után vehetők át a templomban, a „vidékieknek” eljuttatjuk, csak szólni kell. A jelentkezési határidő: június 23.-e (szerda).

Június hónapban: mivel Jézus Szentséges Szívének hónapja, ezért az esti szentmisék végén – hétköznap - a Jézus Szíve litániát és a felajánló imádságot fogjuk mondani és a „Jézus Szívén megnyugodni jó...” (Hozs.154.) énekkel zárjuk áhítatunkat, minden templomban. A mini szentségimádások helyett is.  

- Technikai dolgok: köszönöm a héten a férfiaknak Nicken a volt plébánián a kert kerítésépítését. Ez önerő és vállalás az Alapítvány pályázatán belül. A héten szintén este 6 órától lehet jelentkezni/érkezni az udvarrendezésre és takarításra, hogy a szombati átadó ünnepségre méltóképpen lehessen örülni a szépnek. Ennek a koordinátora továbbra is Szabó Ervin. Továbbá köszönöm a héten a férfiaknak a Répcelaki templom tornyának, annak az északi beázási lehetőségének a megszüntetését, amit plexiüveggel felszerelésével oldottunk meg. Ezen a héten: a „Plébániánk Jótevőiért hálából” szentmisék felajánlásával köszönöm meg, a résztvevők segítségét.                  

- Szombaton, június 26.-ána Szombathelyi Székesegyházban délelőtt 10.00h-kor kezdődő püspöki szentmise keretében: diakónusszentelés lesz, egyben a jubiláns lelkipásztorok hálaadása valamint a Brenner János imaszövetség találkozója. Szeretettel várják a kedves Híveket! Délután pedig Nicken lesz akkor, a település fennállásának 800 éves évfordulójához kapcsolódó újabb ünnepség: a volt Plébánia udvarán a kerítés és szabadtéri kiállítóhely átadása 15.00h-kor és „A kisrábatoroki duzzasztó története” című könyv bemutatója 16.00h-kor. Minden kedves érdeklődőt és ünnepelni vágyót szeretettel hívunk és várunk!          

- Uraiújfaluban a következő vasárnap de.11.00h-kor kezdődik a Keresztelő Szent János születésének búcsúi szentmiséje a Szentivánfai templomban. Ezért így Vámoscsaládon, szombaton 18.00h-kor kezdődik a vasárnap előesti szentmise és ezért szombaton reggel nincs külön szentmise. Köszönöm a megértést a kedves Vámoscsaládi híveknek, hogy ezek az ünnepek megvalósulhattak mindenki számára egyenlő módon. 

Tisztelettel: Szakál Szilárd plébános - Elérhetőség: Vámoscsalád, Fő u. 67.Tel.: 95/346-007

Szakál Szilárd atya - mobil: 30/578-9444, E-mail: plebania.repcelak